Матові натяжні стелі

Матова натяжна стеля створює точну копію ідеально пофарбованого гіпсокартону, але при цьому істотно заощаджує ваші кошти на вирівнюванні і грунтовці поверхні (вони просто не потрібні!). Завдяки текстурі матової поверхні шви не видно, що дозволяє створити безшовний натяжна стеля навіть на дуже великій площі. А простота конструкції і відсутність додаткових ремонтних робіт (штукатурка, шпаклівка і т.д.) дозволяють швидко встановити його! Матовий стеля — відмінний варіант для самих різних приміщень: як житлових, так і офісних, адже він не відблискує на сонці і довго зберігає світло.

Матовий натяжна стеля має кращі характеристики!

Невибагливий у догляді, швидкий в установці, і дуже економічний, він гармонійно доповнить будь-яке приміщення! Ми займаємося встановленням натяжних стель більше 13 років.

Хочете якісний результат — довіртеся професіоналам!

Матова натяжна стеля в точності передає фактуру отштукатуренний поверхні, однак ще й абсолютно рівний! Матову стелю представлений в безлічі колірних варіантів, він довговічний і практичний у використанні. Ненав’язлива текстура і різноманітність відтінків дозволяють матовому полотну гармонійно доповнювати будь-які інтер’єри.

Щоб матовий натяжна стеля не тільки гармонійно доповнював інтер’єр, але і довго служив якісною обробкою, слід з повним слухаємо підійти до питання монтажу, а точніше — довірити його досвідченим майстрам. Професійна установка враховує всі нюанси, що допомагає уникнути навіть найменших погрішностей і зробити результат більш ефективним.

Фото матових натяжних стель

В даному розділі Ви можете ознайомитися з фото матових натяжних стель, які допоможуть зробити правильний вибір в поєднанні з люстрою, світильниками або дворівневої конструкцією.

Телефонуйте(067) 430 20 19

Чому вибирають Stella de Oro?

Сучасні мобільі офіси

Сучасні мобільі офіси

Мережа сучасних мобільних офісів продажів по всьому місту Вінниця з максимально зручним процесом придбання натяжних стель.

Клієнтоорієнтованість

Клієнтоорієнтованість

Рівень клієнтського обслуговування випереджає Ваші очікування

Швидкий монтаж

Швидкий монтаж

Монтаж здійснюється швидко і безпечно силами сертифікованих фахівців, на всі роботи і матеріали надається гарантія до 12 років

Екологічні матаріали

Екологічні матаріали

Натяжні стелі Stella de Oro нешкідливі для здоров’я. Виробничі матеріали вільні від алергенів і токсичних компонентів, відповідають всім вимогам.