Сатинові стелі беруть свій початок від французьких модельєрів

Сатин — це тканина, яка відрізняється незвичайним переплетенням ниток, що робить її щільною і шовковистою, гладкою і блискучою. Сатинова тканина є одним з улюблених матеріалів французьким модельєрам для виготовлення жіночого та чоловічого одягу, постільної білизни та предметів інтер’єру. Сатинова ПВХ стрічка перейняла у даного виду тканини всі візуальні гідності. Так що сатинові стелі додадуть Вашому інтер’єру французький шарм і богемний шик.

Відмінності сатинового натяжної стелі від глянцевого і матового

Сатиновий натяжна стеля — це проміжний варіант між глянцевим і матовим. Фактура цього виду стель володіють ненав’язливим блиском і мінімальним віддзеркаленням. Сатиновий натяжна стеля буде виглядати легко і невимушено, не допускаючи при цьому поширення відблисків люстр та інших освітлювальних приладів. Сатинові натяжні стелі мають широкий колірний діапазон, а характеристики матеріалу чудово поєднуються з будь-яким стилем інтер’єру, це дозволяє використовувати їх у різних приміщеннях: як в наших затишних будинках і квартирах, так і в різних офісах.

Властивості та гідності сатинових стель

Полотно є ідеально рівним і міцним, тим самим гарантуючи довговічність. Установка стелі займає всього кілька годин. Також конструкція може з легкістю демонтуватися і встановлюватися її на колишнє місце при необхідності.

У сатинових натяжних стель є особливе перевагу — вони створюють ефект перламутру. При природному і штучному освітленні, ці конструкції дивують плавними колірними переливами.
Виріб обробляється спеціальним складом, який захищає поверхню від легких забруднень і осідання пилу. Що також є незаперечною перевагою.

Догляд за стелею

Сатинові натяжні стелі прості і невибагливі у догляді. Ці стелі «не люблять» губки, тому що це засіб для догляду залишає розлучення. Не рекомендується і використання щіток і абразивних чистячих засобів: вони здатні пошкодити поверхню. Зараз у продажу є безліч аерозолів і полиролей спеціально для сатинових стель.

Щоб сатинові стелі не втратили своєї первісної краси, протирайте їх час від часу сухою серветкою. Альтернативним варіантом такого догляду може служити наступна процедура: нанесіть на полотно 10% -відсотковий розчин нашатирного спирту і насухо протріть.

Сатиновий натяжна стеля — це стеля, який ідеально впишеться в будь-який інтер’єр. Такі стелі будуть радувати Ваше око при природному і штучному освітленні, подарує справжній затишок у Вашому будинку і офісі!

Фото сатинових натяжних стель

В даному розділі ви можете ознайомитися з фото сатинових натяжних стель, які допоможуть вам зробити правильний вибір в поєднанні з люстрою, світильниками або дворівневої конструкцією.

Телефонуйте(067) 430 20 19

Чому вибирають Stella de Oro?

Сучасні мобільі офіси

Сучасні мобільі офіси

Мережа сучасних мобільних офісів продажів по всьому місту Вінниця з максимально зручним процесом придбання натяжних стель.

Клієнтоорієнтованість

Клієнтоорієнтованість

Рівень клієнтського обслуговування випереджає Ваші очікування

Швидкий монтаж

Швидкий монтаж

Монтаж здійснюється швидко і безпечно силами сертифікованих фахівців, на всі роботи і матеріали надається гарантія до 12 років

Екологічні матаріали

Екологічні матаріали

Натяжні стелі Stella de Oro нешкідливі для здоров’я. Виробничі матеріали вільні від алергенів і токсичних компонентів, відповідають всім вимогам.