Фото друк на натяжних стелях

Фото друк на натяжних стелях або art-print — одна з найбільш модних тенденцій в ремонті за останні сезони. Ідея такої стелі полягає в тому, що на його поверхню (матову, глянсову, сатинову і т.д.) спеціальними чорнилами наноситься будь-яке зображення — будь то живописне полотно чи ваше особисте фото. Стеля з фотодруком — відмінний спосіб декорувати будь-яке приміщення і привнести в інтер’єр індивідуальність.

Співробітники нашої компанії більше 13 років професійно займаються як монтажем натяжних стель, так і розробкою унікальних дизайн-проектів для кожного замовника. Нам під силу втілення будь-якої вашої ідеї: кожне зображення необхідно високого дозволу може доповнити інтер’єр ваших кімнат! Якщо ж Ви зважилися на фотодрук, але поки не визначилися з зображенням — наші фахівці будуть раді запропонувати Вам деякі варіанти.

Стеля з фотодруком, як і будь-який інший натяжна стеля, універсальний і практичний в експлуатації. Він не вимагає ретельного догляду, а особлива технологія нанесення зображення дозволяє фарбі не боятися ні вологих, ні світлих, ні запорошених приміщень і надовго зберігати свої тони. Більш того, чорнило, якими створюється зображення, абсолютно безпечні для людини, тому така стеля підійде навіть кімнатах для найменших!

Натяжна стеля відмінно підходить для фотодруку: його рівна поверхня дозволяє передати найменші деталі зображення, підкреслити які можна за допомогою цікавого освітлення (деякі фото можуть створювати ефект 3-D простору).

Фото друк на натяжних стелях

В даному розділі ви можете ознайомитися з фото друк натяжних стель, які допоможуть вам зробити правильний вибір в поєднанні з люстрою, світильниками або дворівневої конструкцією.

Телефонуйте(067) 430 20 19

Чому вибирають Stella de Oro?

Сучасні мобільі офіси

Сучасні мобільі офіси

Мережа сучасних мобільних офісів продажів по всьому місту Вінниця з максимально зручним процесом придбання натяжних стель.

Клієнтоорієнтованість

Клієнтоорієнтованість

Рівень клієнтського обслуговування випереджає Ваші очікування

Швидкий монтаж

Швидкий монтаж

Монтаж здійснюється швидко і безпечно силами сертифікованих фахівців, на всі роботи і матеріали надається гарантія до 12 років

Екологічні матаріали

Екологічні матаріали

Натяжні стелі Stella de Oro нешкідливі для здоров’я. Виробничі матеріали вільні від алергенів і токсичних компонентів, відповідають всім вимогам.