Перламутрові натяжні стелі

На думку дизайнерів, перламутрові натяжні стелі є найбільш красивими і оригінальними серед усього розмаїття натяжних полотен. Перламутрові натяжні стелі здатні створювати оригінальні і приголомшливо виглядають ефекти переливів різних відтінків і ніжною шовковистою поверхні стелі.

Перламутрові натяжні стелі відрізняються від своїх користуються величезним попитом побратимів — глянцевих натяжних стель — тим, що мають набагато меншу дзеркально-відображає здатність, проте блікуют перламутрові полотна красивіше.

Поверхня натяжної стелі перламутровою фактури нагадує перли.

Також про фактуру перламутровою полівінілхлоридної плівки можна сказати, що вона досить специфічна. Для того, щоб встановити подібне полотно в приміщенні необхідний особливий інтер’єр. Стелі даного типу при маленькому різноманітності колірної гами мають соковиті широкі колірні відтінки самого полотна, а також володіють красивим глибоким і м’яким внутрішнім блиском, що дозволяє ефектно підкреслити індивідуальність кожного елемента дизайну інтер’єру.

У перламутрових натяжних стель з ПВХ-плівки, як і у натяжних стель інших фактур, маса вигідних переваг порівняно з іншими видами стельового покриття, що забезпечує Вам вигідне співвідношення якості стельового покриття та його вартості, а також естетичність і практичність зовнішнього вигляду.

Відомо, що під час монтажу натяжних стель сміття практично не утворюється, також немає абсолютно ніякої необхідності виносити з приміщення всі меблі, як і майже виключаються всі витрати на підготовку до ремонту стелі.

Установка натяжної перламутрового стелі займе всього лише кілька годин одного дня. Відступ від базового стельового покриття складе всього 3 см, а зовні такий стелю створить ефект абсолютно рівній поверхні. Також натяжна стеля зручно приховає усілякі комунікації та будівельні дефекти. Фахівці також стверджують, що натяжні стелі абсолютно стійкі до будь деформації і впливу на них хімічних речовин, горіння вони не підтримують, запахи не виділяють і не вбирають, крім усього іншого, натяжні стелі пиленепроникні і антистатичні, а конденсат на них не осяде. Крім іншого, натяжна стеля захистить приміщення від протікання від сусідів. Також такі стелі дуже просто миються і в ремонті або фарбування не потребують. Більше десяти років, якщо судити по гарантії, а зазвичай і набагато довше, натяжна стеля буде зберігати свою надійність, первісний колір і натяг. Все це, безумовно, відноситься до перламутровим натяжних стель.

Якщо говорити про недоліки перламутрових натяжних стель, то в першу чергу до недоліків слід віднести їх високу вартість, а також помітність зварних швів і велика товщина самого полотна. З цих причин перламутрові стелі користуються поки що помірним попитом — їх частіше застосовують у комбінації з іншими видами стель.

Фото перламутрових натяжних стель

В даному розділі ви можете ознайомитися з фото перламутрових натяжних стель, які допоможуть вам зробити правильний вибір в поєднанні з люстрою, світильниками або дворівневої конструкцією.

Телефонуйте(067) 430 20 19

Чому вибирають Stella de Oro?

Сучасні мобільі офіси

Сучасні мобільі офіси

Мережа сучасних мобільних офісів продажів по всьому місту Вінниця з максимально зручним процесом придбання натяжних стель.

Клієнтоорієнтованість

Клієнтоорієнтованість

Рівень клієнтського обслуговування випереджає Ваші очікування

Швидкий монтаж

Швидкий монтаж

Монтаж здійснюється швидко і безпечно силами сертифікованих фахівців, на всі роботи і матеріали надається гарантія до 12 років

Екологічні матаріали

Екологічні матаріали

Натяжні стелі Stella de Oro нешкідливі для здоров’я. Виробничі матеріали вільні від алергенів і токсичних компонентів, відповідають всім вимогам.