Натяжні стелі Металік

Натяжні стелі фактури «металік» можна назвати одним з самих незвичайних і оригінальних фактурних рішень ПВХ-плівок, яке все більше набирає популярності. Цей вид фактури ставиться до елітної групи стельових плівкових покриттів і має досить важку, щільну і товсту текстуру.

За зовнішнім виглядом нагадує щось середнє між сатиновими і глянсовими натяжними стелями. Відмітна особливість ПВХ-полотна «металік» — це сильна глибина світла, яка проявляється по-різному в залежності від освітлення в кімнаті. При вимкненому світлі така стеля нагадує лаковий з низькою відбивною здатністю, а при включеному — на поверхні проявляється зернистість, яка і надає стелі металевий ефект.

Особливості натяжної стелі «Металік»

Слід грамотно підбирати цю фактуру, виходячи з її відповідності з іншим інтер’єром приміщення. Найкраще підходить для оформлення кімнати в стилі «модерн», «хай-тек», «техно».

Оскільки текстура плівок «металік» має властивість поглинати освітлення, особливе значення слід приділити підбору та встановлення освітлювальних приладів. На поверхні стелі може бути створена ілюзія переливання світлових відтінків, які будуть змінювати колір стельового покриття над місцями розміщення світлових точок. Цей ефект здатний візуально розширювати простір кімнати.

Недоліки

Невеликий вибір кольорової палітри фактури «металік». Як правило, це золотисті, срібні та бронзові відтінки.

Металік — це найдорожчі матеріали серед плівкових фактур.

Застосування

Подібні натяжні стелі використовуються в житловому секторі (кухня, ванна), де можна скористатися ефектом «металік» для збільшення висоти стелі і загальної площі кімнати, але особливо ефектно виглядають в місцях громадського користування — різних розважальних і торгових центрах, салонах краси, комп’ютерних клубах.

Фото металікових натяжних стель

В даному розділі Ви можете ознайомитися з фото металікових натяжних стель, які допоможуть Вам зробити правильний вибір в поєднанні з люстрою, світильниками або дворівневої конструкцією.

Телефонуйте: (067) 430 20 19

Чому вибирають Stella de Oro?

Сучасні мобільі офіси

Сучасні мобільі офіси

Мережа сучасних мобільних офісів продажів по всьому місту Вінниця з максимально зручним процесом придбання натяжних стель.

Клієнтоорієнтованість

Клієнтоорієнтованість

Рівень клієнтського обслуговування випереджає Ваші очікування

Швидкий монтаж

Швидкий монтаж

Монтаж здійснюється швидко і безпечно силами сертифікованих фахівців, на всі роботи і матеріали надається гарантія до 12 років

Екологічні матаріали

Екологічні матаріали

Натяжні стелі Stella de Oro нешкідливі для здоров’я. Виробничі матеріали вільні від алергенів і токсичних компонентів, відповідають всім вимогам.